Groene smoothies geven je een boost

Groene smoothies geven je een boost

De meeste mensen die groene smoothies drinken gebruiken ze met het doel om af te vallen. Dat idee is meer dan begrijpelijk. Groene smoothies kunnen zeer zeker een effectieve bijdrage leveren aan het verbranden van overtollig lichaamsgewicht en zijn dan ook een prima manier om mee af te vallen. Maar behalve afvallen helpen groene smoothies je nog meer. Ze kunnen je een enorme boost geven, extra energie om de dag beter door te komen. Hoe haal jij alles uit je dagelijkse groene smoothie? Lees het hier.

 

Groene smoothies en afvallen

Sinds de populariteit van de groene smoothie is toegenomen, omdat mensen hem gebruiken voor het afvallen, zijn er veel onderzoeken naar de groene smoothie gedaan. Het idee om met de groene smoothie af te vallen is eigenlijk hee logisch. Doordat je weinig andere stoffen binnenkrijgt dan water, groente en fruit, vervalt je honger in zoete en ongezonde producten. Daarmee krijg je minder ongezonde koolhydraten en calorieën binnen en is het dus vanzelfsprekend dat je dit merkt op de weegschaal. Je valt af als je groene smoothies drinkt en deze niet compenseert.

Het aantal kilo dat je per week kan verbranden met groene smoothies is afhankelijk van je huidige lichaamsgewicht en je doel, maar ook de frequentie waarin je deze smoothies nuttigt.

 

Gezonde ingrediënten

Anders dan bij de tegenligger, de gewone smoothie die op basis van yoghurt en melk wordt gebaseerd, is de groene smoothie erg gezond. Deze bevat namelijk alleen maar gezonde ingrediënten, zoals water (geen koolhydraten en vetten), groenten en fruit (laag in koolhydraten en vetten). Je krijgt dus een flinke hoeveelheid gezonde middelen binnen en dat kan je lichaam zeker waarderen.

Behalve dat je hier gruwelijk mee af kan vallen, leidt dit dus tot meer positieve effecten.

 

Glimmende haren

Je haren zullen meer gaan glanzen dan ooit tevoren, omdat je een boost aan vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Je ziet er daardoor aantrekkelijker en gelukkiger uit en dat is dan ook precies de afspiegeling van hoe je je zal voelen.

 

Gelukkiger gevoel

Mensen die regelmatig een groene smoothie nuttigen voelen zich gelukkiger. Dat komt omdat ze er door afvallen, een boost aan energie krijgen en ook een glanzende en stralende huid krijgen. Mensen zien er niet alleen gelukkig uit, maar voelen zich ook een stuk gelukkiger. En dat helpt je om ermee door te gaan, want eenmaal in de positieve spiraal van groene smoothies heb je niet meer de behoefte je eraan te onttrekken!

 

Energie

Je krijgt van een groene smoothie een enorme boost aan energie. Dat helpt je op meerdere fronten, zoals met je concentratie, maar ook om de dag goed door te komen. Je bent in staat beter op te letten, meer informatie tot je te nemen en kan grote overzichten beter bewaren. Daarbij houd je genoeg energie over voor andere dingen dan bijvoorbeeld je werk. Je zal ’s avonds beter te genieten zijn en ook meer aankunnen. Bijvoorbeeld sporten of een leuke activiteit.

 

Drink gezonde smoothies voor een beter leven

Het mag duidelijk zijn: het drinken van groene smoothies geeft je leven een boost. Zowel op het gebied van gezondheid en afvallen, als voor je geluk en gevoel. Drink daarom dagelijks een gezonde groene smoothie en haal eruit wat erin zit.

Leave your comment